Betrokken en meedenkend / oplossings gericht

januari 11, 2023

Ivonne is een energieke, betrokken, zeer intelligente vrouw. Die zich met hart en ziel inzet. Meedenkt “buiten the box”. Enorm fijn hoe ze vanuit haar levenservaring weet uit te leggen hoe je zelf met een bepaalde situatie om kan gaan. Ze steunt met zoveel. Ik heb niet eerder zo’n bijzonder iemand gehad om mij te begeleiden.

Sophia

Levenservaring en erg bekwaam

december 26, 2022

Ik ken Ivonne al jaren en merk keer op keer hoe ze leert uit eigen ervaringen. Ze schoolt zich voortdurend bij. Ze is niet alleen optimistisch, ze is erg bekwaam en luistert aandachtig. Ivonne is zoveel meer dan een coach.

Francis Gastmans

Vertrouwd

december 23, 2022

Liefde vol, geduldig en kundig het voelt als een warme deken die hoort wat je zegt en daarmee aan de slag gaat!

Wessel

To the point

december 11, 2022

Open, kordaat, betrokken, vertrouwen, inzicht. De nodige (levens)ervaring, tools en kennis om het juiste te kunnen betekenen voor jou. Wat heb je nodig: het is er al. Ze laat ‘t je zelf ontdekken/inzien. Op haar eigen doortastende wijze.

Heleen

Eerlijk en betrouwbaar

december 9, 2022

Ivonne is al een aantal jaren de begeleider van mijn kleinzoon. Ze zorgt niet alleen voor hem maar voor het hele gezin. Ze maakt ruimte voor iedereen die aanwezig is. Ze heeft uitgebreide kennis op velerlei gebieden. Ze staat voor wat ze doet. Komt al haar afspraken na en heeft veel plezier in haar werk. Je kunt altijd bij haar terecht. Ze is gek op kinderen en zij zijn gek op haar.

Ada