19 oktober 2022

Dankbaar voor de steun die ik de afgelopen 1,5 jaar mocht ontvangen, zowel van collega’s, zakenrelaties, familie, vrienden maar ook van alle oud cliënten, en wat ben ik blij de laatste maanden weer energie te kunnen halen uit de coaching.

Net voor het wegvallen van mijn man, mijn bedrijfsnaam verandert naar een naam die beter bij mij past. Aan de website wordt hard gewerkt (door Gerald Vos). Zelf, al heel tevreden met het logo en nu samen gaan zitten voor de tekst. Daar zat wat vertraging in doordat ik long-covid kreeg, maar nu dan eindelijk de kans om weer door te kunnen pakken.

Ondertussen het laatste jaar niet stilgezeten en toch de eerder geplande opleiding tot Effortless Coach gevolgd, en wat heeft me dat enorm veel steun geboden tijdens die pittige periode. (Bij het volgen van elke opleiding wordt je vooral eerst zélf gecoacht – alle tijd dus om alles te kunnen verwerken). Grote dank ook aan mijn mede studenten – nu coaches en vooral aan Gerard Meerstadt, voor zijn enorme inspiratie en positieve, liefdevolle ondersteuning.

Vorige week eindelijk de energie en tijd gevonden om mijn examen af te leggen en sinds vanavond sta ik eindelijk… tadaaa

Officieel als Gecertificeerd Effortless Coach (bij Effortless Coaching) geregistreerd.

Dankbaar voor deze opleiding die eigenlijk ál mijn eerdere opleidingen samenpakt en me een hele fijne methodiek leerde om te kunnen “dansen in het moment” en de vele losse technieken samen te brengen.

Op naar een nieuwe tijd, met nieuwe kansen en mogelijkheden.
Nog veel te doen dus… Maar dan wel MOEITELOOS ;)

Vragen over dit artikel?

Heb je een vraag naar aanleiding van dit artikel dan kun je contact met mij opnemen. Ik beantwoord graag al je vragen.

Of maak een afspraak